Kontaktirajte nas na skinology.rs@gmail.com

Osećaj se dobro u svojoj koži!

Title Image

Shop

05 BEAUTY BLEND OIL SERUM

1.890 rsd

Beauty Blend ulje 05 za detoksikaciju kože je idealan proizvod za regeneraciju hidro-lipidne barijere oštećene zagađivačima iz spoljašnje sredine. Sprečava preuranjeno starenje kože i umanjuje uticaj slobodnih radikala. Doprinosi revitalizaciji kože i vraća joj tonus, sjaj i elastičnost.

Količina
Šifra proizvoda: 1018 Kategorije: , Oznake: , , , ,

Opis

INFO

Zbog današnjeg načina života, sve više smo izloženi polutantima iz spoljašnje sredine koji narušavaju izgled kože i doprinose gubitku sjaja i preuranjenom starenju. Beauty Blend ulje 05 za detoksikaciju kože je idealan proizvod za regeneraciju hidro-lipidne barijere oštećene zagađivačima iz spoljašnje sredine.

Ulja pšeničnih i kukuruznih klica su bogata vitaminima A, E, D, fitosterolom i lecitinom, i deluju kao prirodni antioksidansi koji sprečavaju preuranjeno starenje kože i umanjuju uticaj slobodnih radikala. Ulje avokada je bogato vitaminima A, B, E, F, K i lecitinom čime doprinosu revitalizaciji kože. Prirodni emolijens skvalan i ulje ploda divlje ruže hirdiraju kožu i vraćaju joj tonus. Koenzim Q10 i vitamin E predstavljaju efikasne antioksidanse koji pojačavaju odbranu kože od slobodnih radikala. Eterična ulja ruzmarina i timijana, u kombinciji sa masažom, povećavaju prokrvljenost kože čime se vraća sjaj i elastičnost.

UPOTREBA

Uljani serum se koristi za noćnu negu i masažu lica. Nekoliko kapi ulja naneti na lice, vrat i dekolte i blago umasirati. Koristi se kao poslednji korak nege nakon seruma i kreme.

BENEFITI

Regeneracija, revitalizacija i hidratacija zrele kože. Anti-age efekat.

Dodatne informacije

Linija

100% NATURAL BEAUTY BLEND OIL

Pakovanje

30 ml

Aktivni sastojci

SKVALAN, BADEM, AVOKADO, PŠENIČNE KLICE, KUKURUZNE KLICE, ŠIPAK, RUZMARIN, TIMIJAN, KOENZIM Q10, BISABOLOL, LIMUN, VITAMIN E

Tip kože

Normalna koža, Zrela koža

Stanje kože

Anti-Aging, Anti-pollution and sun protection

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.