Kontaktirajte nas na skinology.rs@gmail.com

Osećaj se dobro u svojoj koži!

Title Image

O nama

Skinology professional face care

Skinology je profesionalna linija preparata za negu kože lica i dekoltea namenjena svakodnevnoj nezi kože lica, vrata i dekoltea.

Skinology preparati dizajnirani od strane iskusnih tehnologa Prima kozmetike  beogradske kuće poznate po kvalitetnim recepturama sa tradicijom dugom skoro 40 godina. Preparati su već poznati u svetu profesionalne kozmetike za tretmansku negu kože lica, dizajnirani da pruže efikasnu negu kože i da reše specifične probleme ili stanja na koži.

Linija preparata Skinology je definisana po tipovima i stanjima kože lica, kao i po starosnim dobima. Ona obuhvata linije proizvoda za hidrataciju, revitalizaciju, anti-aging, ali i za rešavanje problema kao što su masna i problematična koža, akne, pigmentacije, rozacea i kuperoza.

Svaka linija preparata se sastoji od čistača, mleka i tonika za čišćenje kože, kao i kreme za svakodnevnu negu lica. U okviru svake linije nalaze se maske,  pilinzi, serumi i ulja za masažu lica, namenjeni dodatnoj nezi kože.

Svi ovi preparati su dizajnirani da pruže efikasnu negu kože i da reše specifične probleme ili stanja kože. Redovna upotreba Skinology proizvoda može poboljšati teksturu, tonus i zdravlje kože lica, vrata i dekoltea.

Skinology vam omogućava da iskoristite naše višedecenijsko iskustvo i priznate proizvode kako biste razvili uspešan posao. Naša porodična kompanija vam pruža podršku tokom celog procesa, od početnih koraka do postizanja željenog uspeha.

ŠTA GOVORE O NAMA

SKINOLOGY je moj tajni saveznik u borbi protiv starenja kože. Njihovi proizvodi su postali neizostavan deo mog svakodnevnog rituala. Oduvek sam tražila proizvode koji prate potrebe moje kože, i konačno sam ih pronašla. Rezultati su neosporivi! SKINOLOGY me je impresionirao svojom strašću prema inovacijama. Moja koža nikada nije bila ovako srećna i zdrava.

Milica S.
Marketing Manager

SKINOLOGY je revolucija u nezi kože. Njihova kombinacija inovacije i kvaliteta stvarno pruža rezultate. Moje iskustvo sa SKINOLOGY je kao da sam pronašao svoju tajnu čaroliju za kožu. Njihovi proizvodi su više od obične nege - svaki tretira moju kožu sa posebnom pažnjom i pruža joj sjaj. Njihova posvećenost kvalitetu i stručnost zaista dolaze do izražaja kroz rezultate koji su se primetili gotovo odmah. Sada svaki dan započinjem sa osmehom jer znam da me čeka čarolija SKINOLOGY-ja.

Stefan P.
Sportski novinar

Nakon godina traženja savršenih proizvoda, napokon sam pronašla svoju svetu gralu u SKINOLOGY. Moja koža nikada nije izgledala bolje. SKINOLOGY mi je otvorio oči prema pravoj nezi kože. Njihova strast prema istraživanju i pažljivo izabrani sastojci čine da njihovi proizvodi budu pravo zadovoljstvo za moju kožu. Osećam se kao da svaki proizvod pruža luksuznu spa tretman kod kuće, a rezultati govore sami za sebe - blistava, revitalizovana koža koja me čini ponosnom.

Jovana M.
Profesionalni sportista

Ne mogu verovati koliko su proizvodi SKINOLOGY-a brzo poboljšali izgled moje kože. Osećam se kao da sam dobila potpuno novu kožu! Nisam mogla da verujem koliko je SKINOLOGY proizvodi brzo transformisao moju kožu. Nakon samo nekoliko nedelja korišćenja, primetila sam da je moj ten svetliji, hidriraniji i znatno mekši. Sada se osećam samouvereno bez šminke, jer mi je prirodna lepota zaista došla do izražaja.

Kristina P.
Pedagog