Kontaktirajte nas na info@skinology.rs

Osećaj se dobro u svojoj koži

Title Image

O nama

Mi smo porodična kompanija koja se bavi razvojem i proizvodnjom profesionalnih kozmetičkih preparata više od tri decenije. O našem iskustvu u kozmetici možemo sa ponosom da govorimo.

Razvili smo više od pet stotina originalnih receptura, koje su nastale kroz saradnju naših iskusnih tehnologa sa renomiranim domaćim dermatolozima, terapeutima i kozmetičarima.

Danas najnaprednija rešenja kozmetičkih potreba nalazimo u proi- zvodima za profesionalnu upotrebu, čiji sastojci su dobijeni bio- tehnološkim istraživanjima, uz korišćenje inovativnih tehnologija.

Potreba za profesionalnim tretmanima u kozmetičkim salonima neće nestati, ali istinski verujemo da se takvi tretmani mogu nasta- viti visokim kvalitetom tretmana kućne nege. Prima Kozmetika ova profesionalna rešenja donosi u vaš dom! Koristimo izuzetno kvalitetne, pažljivo izabrane i inovativne komponente, koje čine da svaki naš preparat ima precizno ciljano dejstvo.

Naše formulacije dodatno izdvaja i to što sadrže aktivne kompo- nente u većim koncentracijama, koje omogućavaju njihovo maksi- malno dejstvo. Tehnologije razvijene u savremenim kozmetološkim istraživanjima, dopunjene profesionalnim kozmetičkim formulaci- jama, sada vam omogućavaju da uživate u iskustvu profesionalne kozmetike kada god vi poželite!

Skinology vam omogućava da iskoristite naše višedecenijsko iskustvo i priznate proizvode kako biste razvili uspešan posao. Naša porodična kompanija vam pruža podršku tokom celog procesa, od početnih koraka do postizanja željenog uspeha.

ŠTA GOVORE O NAMA

SKINOLOGY je moj tajni saveznik u borbi protiv starenja kože. Njihovi proizvodi su postali neizostavan deo mog svakodnevnog rituala. Oduvek sam tražila proizvode koji prate potrebe moje kože, i konačno sam ih pronašla. Rezultati su neosporivi! SKINOLOGY me je impresionirao svojom strašću prema inovacijama. Moja koža nikada nije bila ovako srećna i zdrava.

Milica S.
Marketing Manager

SKINOLOGY je revolucija u nezi kože. Njihova kombinacija inovacije i kvaliteta stvarno pruža rezultate. Moje iskustvo sa SKINOLOGY je kao da sam pronašao svoju tajnu čaroliju za kožu. Njihovi proizvodi su više od obične nege - svaki tretira moju kožu sa posebnom pažnjom i pruža joj sjaj. Njihova posvećenost kvalitetu i stručnost zaista dolaze do izražaja kroz rezultate koji su se primetili gotovo odmah. Sada svaki dan započinjem sa osmehom jer znam da me čeka čarolija SKINOLOGY-ja.

Stefan P.
Sportski novinar

Nakon godina traženja savršenih proizvoda, napokon sam pronašla svoju svetu gralu u SKINOLOGY. Moja koža nikada nije izgledala bolje. SKINOLOGY mi je otvorio oči prema pravoj nezi kože. Njihova strast prema istraživanju i pažljivo izabrani sastojci čine da njihovi proizvodi budu pravo zadovoljstvo za moju kožu. Osećam se kao da svaki proizvod pruža luksuznu spa tretman kod kuće, a rezultati govore sami za sebe - blistava, revitalizovana koža koja me čini ponosnom.

Jovana M.
Profesionalni sportista

Ne mogu verovati koliko su proizvodi SKINOLOGY-a brzo poboljšali izgled moje kože. Osećam se kao da sam dobila potpuno novu kožu! Nisam mogla da verujem koliko je SKINOLOGY proizvodi brzo transformisao moju kožu. Nakon samo nekoliko nedelja korišćenja, primetila sam da je moj ten svetliji, hidriraniji i znatno mekši. Sada se osećam samouvereno bez šminke, jer mi je prirodna lepota zaista došla do izražaja.

Kristina P.
Pedagog