Kontaktirajte nas na skinology.rs@gmail.com

Osećaj se dobro u svojoj koži!

Title Image

Način isporuke

Pronađi svoj paket

KORAK 1

Kurirska služba

KORAK 2

Osmeh na vašem licu!

KORAK 3

Isporuka na teritoriji Srbije

Vaša porudžbina je važna za nas, i želimo da je pratite u svakom trenutku. Naša usluga praćenja porudžbine omogućava vam da budete u toku sa statusom vaše narudžbe od trenutka kada je postala stvarnost.

Prodavac se obavezuje da kupljenu robu isporuči potrošaču na neki od sledećih načina:

Slanjem robe preko kurirske službe DExpress, pri čemu troškove isporuke snosi potrošač u iznosu naznačenom na važećem cenovniku kurirske službe. Troškovi dostave će biti prikazani i uračunati u total iznosa porudžbine.

Kalkulator cena dostave možete pronaći na linku: Cenovnik usluga | DExpress

Za porudžbine čija je vrednost veća od 6.000,00rsd, dostava je besplatna na teritoriji Republike Srbije.

O vremenu dostave robe Kupac će biti obavešten telefonom od strane kurirske službe. Rok isporuke teče od prvog narednog radnog dana posle narudžbine. Za robu kupljenu preko internet prodavnice rok isporuke je 2-7 dana od dana prijema porudžbine od strane potrošača. Isporuke se ne vrše nedeljom i državnim praznicima. Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije, pri čemu se isporuka za teritoriju AP Kosovo i Metohija vrši pod posebnim uslovima koji se dogovaraju u svakom pojedinačnom slučaju.

Internacionalna isporuka

Vaša porudžbina je važna za nas, i želimo da je pratite u svakom trenutku. Naša usluga praćenja porudžbine omogućava vam da budete u toku sa statusom vaše narudžbe od trenutka kada je postala stvarnost.

Za porudžbine iz regiona i EU iporuke se vrše putem Post Export.a. Plaćanje se može izvršiti samo elektronskim putem, platnim karticama, po cenovniku kurirske službe. Troškovi dostave će biti prikazani i uračunati u total iznosa porudžbine.

Kalkulator cena dosatve možete pronaći na linku: Kalkulator cena (posta.rs)

O vremenu dostave robe Kupac će biti obavešten telefonom od strane kurirske službe. Rok isporuke teče od prvog narednog radnog dana posle narudžbine. Za robu kupljenu preko internet prodavnice rok isporuke je 7-11 dana od dana prijema porudžbine od strane potrošača. Isporuke se ne vrše nedeljom i državnim praznicima.

Napomena: Prodavac ne pokriva takse, poreze i ostale troškove koji mogu nastati prilikom carinjenja u vašoj zemlji. Te troškove snosi isključivo Kupac i oni nisu uračunati u cenu koju plaćate na sajtu.

Obaveze i takse međunarodne isporuke

Postoji mogućnost da međunarodni paketi imaju dodatne obaveze, troškove i takse, koje utvrđuju vaše lokalne carinske vlasti. Sve moguće dodatne troškove isporuke snosi isključivo kupac. Molimo vas da potražite dodatne informacije na web stranici vaše lokalne carine.