Kontaktirajte nas na skinology.rs@gmail.com

Osećaj se dobro u svojoj koži!

Title Image

Gift Kartica

Skinology Gift kartice - savršen način da voljenima ili sebi priuštite luksuznu negu kože i beauty proizvode. Naša pažljivo osmišljena kolekcija gift kartica pruža vam mogućnost da izaberete najbolji poklon ili da sebe počastite kvalitetnim proizvodima koji će vašu kožu oduševiti.

``Beauty Bliss`` Gift kartica

Ova gift kartica omogućava vam da odaberete proizvode iz naše ekskluzivne linije za negu kože i uživate u luksuznoj nezi.

``Gift of Choice`` Gift kartica

Ako niste sigurni koji je pravi izbor, naša ``Gift of Choice`` kartica vam daje slobodu da sami izaberete vrednost, koja će se prilagoditi vašim željama i potrebama.

``Pamper Yourself`` Gift kartica

Za potpunu negu i opuštanje, izaberite ``Pamper Yourself`` gift karticu vrednu 120€, koja vam omogućava da istražite našu luksuznu liniju proizvoda za tretmane i uživate u spa atmosferi kod kuće.

``Youthful Radiance`` Gift kartica

Želite osvežiti svoj izgled i vratiti koži mladalačku svežinu? Ova gift kartica vam pruža vrednost od 80€ koju možete iskoristiti za odabir proizvoda koji podstiču zdravlje i sjaj vaše kože.

Prijavi se na bilten

Prijavite se na naš newsletter i budite među prvima koji će saznati o najnovijim proizvodima, ekskluzivnim ponudama i beauty savetima.