Kontaktirajte nas na skinology.rs@gmail.com

Osećaj se dobro u svojoj koži!

Šta to rade i koji su benefiti preparata sa voćnim (AHA) kiselinama? Kada ih treba koristiti i kakve rezultate daju na vašem licu?

AHA kiseline (Alpha-hydroxy acids) vrše hemijski piling kože i pružaju eksfolijaciju. Pod dejstvom voćnih kiselina smanjuje se broj orožalih, a povećava broj živih epidermalnih ćelija. Površina kože lica postaje tanja, mekša i baršunasta.

AHA kiseline imaju emolijentni efekat. Povećava se vlažnost kože, stimuliše se produkcija kolagena i poboljšava cirkulacija krvi. Koža postaje sjajnija i zdravijeg izgleda.

Otklanjaju hiperpigmentacije od sunca i ožiljaka od akni.

Korišćenjem AHA kiselina smanjuje se dubina sitnih bora, povećava elastičnost, izgled i kvalitet, tekstura kože.

TIP KOŽE KOJOJ PRIJAJU VOĆNE KISELINE

Aknozna koža i deblja orožala koža dobija bolju teksturu i zdraviji izgled.

Koža sa hiperpigmentacijama kao posledica sunčanja. Fleke postaju bleđe i manje vidljive.
AHA kiseline veomaprijaju zreloj koži sa borama kojoj je potrebna obnova ćelija, epiderma i elastičnost.
Normalna koža lica tretmanim kiselinama dobija zdraviji sjajniji izgled i dodatnu vlažnost tokom hladnih dana.
Kiseline nikako nisu pogodne za osetljivu i suvu kožu lica, sklonu crvenilu i pucanju. Takva koža ne treba kiseline u tretmanima lica.

Nega kože: Tvoja svakodnevna ritualna inspiracija

KADA RADIMO TRETMAN VOĆNIM KISELINAMA?

Tretman sa voćnim kiselinama se radi tokom jesenjih i zimskih dana, po mogućstvu bez izlaganja suncu i uz korišćenje SPF zaštite. Radi se isključivo od strane profesionalaca, kozmetičara i dermatologa.

SVAKODNEVNA NEGA KREMAMA SA AHA KISELINAMA

Krema služi za svakodnevnu upotrebu tokom jednog perioda (2-3 nedelje) koja radi blagu eksfolijaciju i omogućava koži regeneraciju i zdrav izgled.

Namenjena je i pripremi (adaptaciji) kože za tretmane sa voćnim kiselinama.

Vraća koži izgubljenu vlažnost, vrši blagi površinski piling, ubrzava regeneraciju i popravlja teksturu kože.

Skinology nudi kreme sa 10% i 15% voćnih kiselina. Ukoliko Vaša koža nikad nije bila pod dejstvom voćnih kiselina, tanka je i nežna, preporuka je krenuti sa manjom koncentracijom kiselina u kremi. Uz kremu, preporuka je koristiti mleko i tonik sa 5% AHA kiselina za potpun i siguran tretman u kućnim uslovima.

2 komentara

  • Oliviera7 godina ago

    Voćne kiseline SKINOLOGY su za mene postale ključni sastojak u mom režimu nege kože. Njihova sposobnost da poboljšaju teksturu kože i umanje tamne fleke je neverovatna. Nakon redovnog korišćenja, primetila sam da mi je ten ujednačeniji i blistaviji nego ikad pre.

    odgovori
  • Nikolina7 godina ago

    Voćne kiseline su pravo čudo u svetu nege kože! Njihova blaga, ali efikasna svojstva pomažu u osvežavanju tena i otklanjanju mrtvih ćelija kože. Osećam se kao da mi koža dobija novi početak svaki put kad koristim vaše proizvoda, a naročito proizvode sa voćnim kiselinama.

    odgovori

OSTAVI KOMENTAR