Uslovi kupovine

I Opšti uslovi

Pristup i korišćenje ovog sajta i proizvodi i usluge dostupni putem njega su predmet sledećih pravila, uslova i napomena.

Ova prava i obaveze (opšti uslovi Skinology.rs shop online prodavnice) tiču se svih transakcija obavljenih sa Vama, potrošačem, kada kupujete preko web sajta www.skinology.rs. Molimo Vas da ih pročitate pažljivo pre nego što izvršite Vašu porudžbinu i odštampate kopiju za Vaše buduće korišćenje:

Poručivanjem na Skinology.rs sajtu Vi prihvatate i slažete se sa ovde izloženim uslovima i obavezama koji će zajedno činiti ugovor izmedju Vas i Skinology.rs sajtom odnosno (Radnja za proizvodnju i prodaju parfema Prima kozmetika Petar Radmilović preduzetnik Beograd, ul. Preradovićeva br. 4, matični broj: 56563318, PIB: 103652672).

Skinology.rs shop online prodavnica zadržava pravo da ažurira i koriguje uslove online kupovine sa vremena na vreme i kada je to potrebno. Poželjno je da proveravate ovu stranicu redovno, kako biste se informisali o svim promenama koje smo eventualno napravili u Opštim uslovima.

Pristup ovom sajtu je dozvoljen na privremenoj osnovi i zadržavamo pravo da povučemo ili izmenimo usluge bez prethodnog obaveštenja. Ne preuzimamo odgovornost ukoliko je, iz bilo kog razloga, ovaj sajt nedostupan u bilo koje vreme, ili u nekom periodu. Ne isključujemo mogućnost da ćemo povremeno ograničiti pristup nekim delovima ili celom sajtu.

Opšti uslovi Skinology.rs shop online prodavnice iz ovog dokumenta odnose se na online prodavnicu koja se nalazi na web adresi www.skinology.rs.

Opšti uslovi Skinology.rs shop online prodavnice iz ovog dokumenta su predmet Zakona Srbije i isključivo srpskih sudova. Ukoliko se bilo koji deo od Opštih uslova Skinology.rs shop online prodavnice smatra protivzakonitim, beskorisnim ili iz bilo kog razloga nefunkcionalnim, tada će Opšti uslovi online prodavnice biti raskinuti i neće uticati na punovažnost preostalih Opštih uslova online prodavnice iz ovog dokumenta.

II Prijem narudžbina

U mogućnosti smo da prihvatamo narudžbine preko naše prodaja@skinology.rs za isporuku u Republici Srbiji.

Vaša narudžbina koju nam dostavljate biće proverena pre nego narudžbina bude prihvaćena. Kada se ista prihvati, potvrđujemo da je narudžbina prihvaćena slanjem email poruke na Vašu email adresu koju ste naveli u formularu prilikom naručivanja. Naša potvrda Vaše narudžbine će se smatrati zakonski čvrstim dogovorom između nas.

Prihvatamo sve narudžbine za proizvode i usluge koji su raspoloživi i nesumnjivo sigurnosno provereni.

Prihvatamo plaćanja pouzećem ili plaćanjem nalogom za uplatu. Troškovi Vaše narudžbine će biti stavljeni na teret Vašeg računa pre slanja Vaše narudžbine.

Narudžbine se neće obrađivati neradnim danima i praznicima.

III Dostupnost proizvoda

Unutar Skinology.rs shop online prodavnice, na svakom artiklu istaknuta je cena i dostupnost proizvoda. U slučaju da su neki proizvodi iz Skinology.rs shop online prodavnice privremeno nedostupni u vrsti i količini koju ste zahtevali mi ćemo zadržati Vašu porudžbinu dok nam proizvod ponovo ne bude na raspolaganju, a zatim ćemo Vam porudžbinu poslati uobičajenim putem. U slučaju da je određeni proizvod stalno nedostupan, ponudićemo Vam adekvatnu zamenu za isti ili refundirati novac, u slučaju da ste za porudžbinu platili unapred.

IV Artikli i cene

Cene svih artikala uključuju PDV. Ovo se može promeniti u slučaju odredbe Vlade Republike Srbije, kao i drugih zakonskih odredaba relevantnih institucija. Cene prikazane u Skinology.rs shop online prodavnici ne moraju biti iste kao cene u drugim internet prodavnicama ili cenama na prodajnom mestu Prima Kozmetike.

Preuzimamo pravo da menjamo sve cene bez prethodnog obaveštavanja u svakom trenutku, kao i pravo da dodamo ili povučemo iz ponude bilo koji artikal, u svakom trenutku.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

V Isporuka

Vaša narudžbina će biti poslata u roku od najkasnije 3 (tri) dana od potvrde narudžbine. Iako činimo sve napore da isporučimo robu u predviđenom vremenskom roku, određena kašnjena su neizbežna. Mi nećemo biti odgovorni za kašnjenja i posledice koje će se eventualno tom prilikom prouzrokovati.

Cena dostave se naplaćuje kao dodatak.

Dozvoljeno nam je da podelimo lične podatke sa trećim licem koje je iskorišćeno za izvršenje Vaše narudžbine ili ispunjavanje naših obaveza prema Vama.

Kupcima narudžbine isporučujemo privatnom kurirskom službom ˝YU – PD Express˝ d.o.o . Beograd – D Express d.o.o., a pošiljke obično putuju 1-3 dana. Troškovi isporuke padaju na teret kupca i iste je dužan da plati prilikom uručenja pošiljke, odnosno prilikom poručivanja u slučaju plaćanja platnim karticama.

Takođe, treba računati na duže vreme isporuke u vreme pred i oko praznika, kada treba malo više vremena za isporuku.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, skinology.rs je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice

VI Otkazivanje / Politika Povraćaja ili refundiranje novca

Skinology.rs shop online prodavnica ima pravo da otkaže bilo koju narudžbinu, bilo kog artikla ukoliko poručilac ne ispuni uslove i sigurnosnu proveru. Ukoliko je uplata u tom slučaju primljena dobićete kompletan povraćaj uplate i e-mail poruku kojom ćete biti obavešteni o istom. E-mail poruka će biti poslata na e-mail adresu koju ste naveli u formularu prilikom naručivanja.

Ako u nekom slučaju niste zadovoljni Vašom kupovinom, kupljene artikle možete vratiti u roku od 14 dana od datuma prijema pošiljke u neupotrebljenom stanju u svom originalnom pakovanju sa fiskalnim računom i tom prilikom će se izvršiti kompletan povraćaj novca ili zamena artikla. Nažalost, svi artikli za koje se utvrdi da su oštećeni ne mogu da se zamene ili refundiraju, osim ukoliko artikal ima neku fabričku grešku. Prilikom vraćanja artikala u svrhu vraćanja novca ili zamene istog, morate platiti adekvatne troskove transporta.

Ukoliko se refundacija ili zamena artikla desila usled naše greške transportni troškovi će biti na teret Skinology.rs shop online prodavnice.

Ukoliko želite da zamenite ili vratite proizvod, molimo Vas da proizvod pošaljete na adresu:Prima Kozmetika, Preradovićeva br. 4, 11000, Beograd,  Republika Srbija

Molimo Vas da artikle adekvatno upakujete i čitko navedete adresu primaoca na paketu. U slučaju vraćanja artikala, molimo Vas da nas pre slanja artikala kontaktirate e-mali-om na adresu prodaja@skinology.rs.

Molimo Vas da u tom mailu navedete tačan razlog vraćanja pošiljke kao i nove ili specifične zahteve. Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja o povraćaju robe, molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail adresu prodaja@skinology.rs.

VII Privatnost podataka

Mi u Prima Kozmetici smo posvećeni zaštiti privatnosti svakog našeg pojedinačnog klijenta. Nećemo otkrivati nikakve informacije o svojim klijentima ili o posetiocima našeg sajta trećim licima, osim u slučaju kada je to sa svrhom pružanja usluga Vama – što uključuje: staranje da Vam proizvod bude poslat, obavljanje kreditnih i drugih bezbednosnih provera sa ciljem poboljšanja mogućnosti pretrage koju obavljate, ili kada nam izričito Vi date dozvolu za to.

Mi ćemo preuzeti sve mere obazrivosti i opreza kako bi sigurnosno obezbedeli lične podatke Vaše porudžbine ali, osim usled nemara, nećemo biti odgovoni za gubitke ili štetu koju možete pretrpeti, a koja nastane kao rezultat neovlašćenog (od strane trećeg lica) pristupa informacijama koje su poslate prilikom naručivanja proizvoda ili usluga u Skinology.rs shop online prodavnici.

Skinology.rs neće dati ili prodati bilo koji Vaš lični podatak, ili bilo kakve informacije o Vašim kreditnim karticama trećim licima bez Vaše dozvole.

Ukoliko ste vršili kupovinu putem našeg sajta, moguće je da ćemo Vas povremeno obaveštavati o našim najnovijim proizvodima i ponudama putem e-maila.

Možemo koristiti lične podatke koje nam dostavljate kako bismo sproveli odgovarajuće provere sa ciljem sprečavanja prevara i pranja novca. Lične informacije koje nam dostavite mogu biti iskorišćene za proveru validnosti računa ili za agencije za sprečavanje prevara putem lažnih računa, koje imaju evidenciju o takvim računima. Navedeno se sprovodi samo u svrhu provere Vašeg identiteta – provera računa se ne sprovodi i stanje Vašeg računa ostaje netaknuto.

Kada kupujete na web sajtu Skinology.rs, možete naići na linkove sajtova naših partnerskih mreža i ostalih trećih lica. Ako pratite link na bilo koji od ovih sajtova, imajte na umu da oni imaju svoje politike privatnosti i da mi ne prihvatamo nikakvu odgovornost niti obavezu za njih. Molimo Vas da proverite ove politike pre nego što dostavite bilo kakve lične podatke ovim sajtovima.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu

VIII Plaćanje

Plaćanje artikala vrši se pouzećem ili uplatom iznosa poručene robe u poslovnoj banci ili pošti, odnosno, platnim karticama koje podržava platni sistem banke Intesa, a pošiljka obično stiže na Vašu naznačenu adresu u Republici Srbiji za 6 radnih dana.

Svaki kupac će uz svoju pošiljku dobiti fiskalni račun na kojem će biti iskazana cena artikala koji su naručeni sa PDV.

Skinology