Kontaktirajte nas na skinology.rs@gmail.com

Osećaj se dobro u svojoj koži!

Title Image

Shop

SERUM SALYCILIC ACID

1.490 rsd

Serum za noćnu negu sadrži salicilnu (BHA) i mlečnu (AHA) kiselinu koje efikasno vrše eksfolijaciju nečistoća sa kože, pomažu u čišćenju pora na licu i sprečavaju nastanak novih komedona. Umanjuje hiperpigmentacije koje nastaju kao posledica akni,  reguliše lučenje sebuma, smanjuje upalne procese na koži i ujednačava teksturu kože.

AKTIVNI SASTOJAK: Salicilna kiselina

Količina
Šifra proizvoda: 2187 Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

INFO

Serum za noćnu negu sadrži salicilnu (BHA) i mlečnu (AHA) kiselinu koje efikasno vrše eksfolijaciju nečistoća sa kože, pomažu u čišćenju pora na licu i sprečavaju nastanak novih komedona. Umanjuje hiperpigmentacije koje nastaju kao posledica akni, reguliše lučenje sebuma, smanjuje upalne procese na koži i ujednačava teksturu kože.

UPOTREBA

Serum se nanosi uveče blagim utapkavanjem u količini od 2-3 kapi na očišćenu i toniranu kožu lica ili deo lica gde je to potrebno. Nakon upotrebe seruma poželjno je naneti serum za hidrataciju i odgovarajuću kremu.

BENEFITI

Redovnim nanošenjen seruma sa salicilnom kiselinom dolazi do smanjivanja reaktivnosti kože, smanjenja broja i stepena ozbiljnosti akni, ujednačavanja teksture i boje tena, posvetljivanja hiperpigmentacija nastalih kao posledica akni i regulacije lučenja sebuma.

Dodatne informacije

Linija

FACE REPAIR SERUM

Pakovanje

30 ml

Aktivni sastojci

SALICILNA KISELINA, MLEČNA KISELINA, ALANTOIN, UREA

Tip kože

Masna koža, Mešovita koža, Normalna koža, Zrela koža

Stanje kože

Anti-Aging, Hiperpigmentacije i ožiljci, T-zona

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.