RETINOL

+ Vitamin E

Serum za lice

1.090,00  RSD

30ml

Info

Anti age Regeneracija Usporava pojavu bora

Moćna kombinacija retinola i vitamina E umanjuje postojeće bore i usporava pojavu novih tako što poboljšava sintezu vlakana kolagena i elastina. Ovaj serum ima uljanu osnovu i nakon njega nije potrebno nanositi kremu.

Ciljano dejstvo

RETINOL serum za lice umanjuje postojeće bore i usporava pojavu novih.

Aktivni sastojci

RRetinyl Palmitate (vitamin A) je najefikasniji oblik vitamina A, ovaj aktivni sastojak deluje na spoljašnji deo kože tako što je regeneriše, dok u dubljim slojevima poboljšava strukturu kolagena i elastina. To sve ga čini veoma efikasnim u borbi protiv svih znakova starenja, a pre svega bora.

BBisabolol se dobija iz etarskog ulja kamilice. On ima jako antibakterijsko i antiinflamatorno dejstvo, takođe ublažava crvenilo kod nadražene i iritirane kože.

TATocopheryl Acetate (Vitamin E) je izuzetan antioksidant, štiti ćelije od oštećenja pod dejstvom slobodnih radikala i preventivno deluje na fotostarenje kože.

TVTriticum Vulgare (Wheat) Germ Oil-ulje pšeničnih klica je jak antioksidant, bogato je vitaminima i mineralima. Omekšava, hidrira i hrani kožu.

Svakodnevna nega

Naneti 2-3 kapi RETINOL seruma za lice na čistu kožu lica, vrata i dekoltea blagim utapkavanjem, uveče.

Sastav

Caprylic Capric Tryglyceride, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Bisabolol, Tocopheryl Acetate (Vitamine E), Retinyl Palmitate, Propylene Glycol, BHT, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Citric Acid.

Tipovi kože

Zrela koža, 40 +

Napomena

Serumi su koncentrovani rastvori aktivnih molekula, koji prodiru u dublje slojeve kože, tako da će na najefikasniji način obezbediti dragocene sastojke za njenu negu.