COLLAGEN-ELASTIN

+ Allantoin

Serum za lice

990,00  RSD

30ml

Info

Anti age Elastičnost Hidratacija Regeneracija Tonus Zatezanje

Ovaj serum uz pomoć svojih aktivnih sastojaka poboljšava strukturu kože, održava vezivno tkivo i tonus u dobrom stanju, regeneriše kožu i hidrira je. Kolagen je protein, koji u koži, zajedno sa elastinom, stvara mrežu vlakana koja joj daju čvrstoću i elastičnost. Velika sposobnost vezivanja vode podstiče regenerativne funkcije nakon čega je koža vidno osvežena i zdrava.

Ciljano dejstvo

COLLAGEN-ELASTIN serum za lice u koži stvara mrežu vlakana koji joj daju čvrstoću i elastičnost, održavajući njen tonus.

Aktivni sastojci

HKHydrolysed Collagen je forma kolagena, dobijena raskidanjem kolagenih vlakana. U pitanju je aktivna komponenta koja je izuzetno efikasna u borbi protiv starenja, koža postaje zategnuta i poboljšana joj je struktura.

HEHydrolysed Ellastin regeneriše kožu i čini je mekšom. Elastin je odgovoran za vraćanje kože u prvobitan položaj nakon istezanja, odnosno za rategljivost kože. Hidrolizovani elastin vraća elastičnost koži i smanjuje dubinu bora.

AAllantoin ima keratolitičko dejstvo, podstiče rast ćelija i epitelizaciju kože.

Svakodnevna nega

Naneti 2-3 kapi COLLAGENE-ELASTINE + alantoin seruma za lice na čistu kožu lica, vrata i dekoltea blagim utapkavanjem, ujutru i uveče.

Sastav

Aqua(Water), Propylene Glycol, Glycerin (and) Glyceryl Polyacrylate, Hydrolysed Collagen, Hydrolysed Ellastin, Imidazolidinyl Urea, Allantoin, Benzyl Alcohol (and) Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone.

Tipovi kože

Zrela koža, 40 +

Napomena

Serumi su koncentrovani rastvori aktivnih molekula, koji prodiru u dublje slojeve kože, tako da će na najefikasniji način obezbediti dragocene sastojke za njenu negu.