UREA 5%

+ Hyaluron

Serum za lice

1.290,00  RSD

30ml

Info

Elastičnost Hidratacija Nežna koža Veoma suva koža Vitalnost

Pažljivo izabranim aktivnim sastojcima serum obezbeđuje intenzivnu hidrataciju izrazito suvoj koži. Već nakon prvog nanošenja osetićete da je koža nežnija na dodir i da postaje sve mekša. Čak i ako imate veoma suvu kožu, očekujte izuzetne rezultate.

Ciljano dejstvo

UREA serum za lice je rešenje za izrazito suvu kožu, već posle jednog nanošenja osetićete rezultate na svojoj koži.

Aktivni sastojci

UUrea održava vlažnost u površinskom sloju kože, tako što kristalnom strukturom vezuje vodu i postupno je otpušta. Pored izražene sposobnosti hidriranja kože, urea omekšava i odstranjuje izumrle, zadebljale i suve slojeve kože. Poseduje antimikrobno, ali i protivupalno dejstvo.

NHSodium Hyaluronate je so dobijena iz hijaluronske kiseline i ima niz prednosti u odnosu na samu hijaluronsku kiselinu. On je manji, što znači da mnogo lakše prodire u kožu, tako da je idealan aktivni sastojak kozmetičkih preparata. Iako svi ovi nazivi, kiselina, so deluju odbojno, zapravo se radi o elementima koji se prirodno nalaze u našoj koži, a starenjem njihova koncentracija opada.
Hijaluronska kiselina zadržava vlagu i pruža koži mogućnost da je apsorbuje i samim tim bude meka i elastična.

AAllantoin ima keratolitičko dejstvo, podstiče rast ćelija i epitelizaciju kože.

Svakodnevna nega

Naneti 2-3 kapi na čistu kožu lica, vrata i dekoltea blagim utapkavanjem, ujutru i uveče.

Sastav

Aqua (Water), Urea, Sodium Hyaluronate, Imidazolidinyl Urea, Allantoin, Caprylyl Glycol, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Tipovi kože

Svi tipovi kože

Napomena

Serumi su koncentrovani rastvori aktivnih molekula, koji prodiru u dublje slojeve kože, tako da će na najefikasniji način obezbediti dragocene sastojke za njenu negu.